Ian March 16, 2018

Coachen Vladimir Ruzicka skottade rapport attacker förändrats, justerade defensiva par. Men den förväntade effekten föreföll inte i detta experiment. Spelare som de var efter två dagar ledigt sömnig entusiasm av de tre första matcherna gick ut.

Jaromir Jagr tid hade sin dag, även om han var den mest aktiva tjecker ofta stannat samarbete med den nya flygeln Dominic Simon, ett par av alternerande Jagr han fick en annan kollega. Men 43-årig kvinna angripare är så exceptionella att det ändå lyckats bestämma ett spel snabbt putt pucken bakom mållinjen.

I den första tredjedelen var tjeckerna bättre än fransmännen.Men Novotny nära håll efter bra Eratově pass inte lyfta pucken över brankářův betong, den franska målvakten Hardy läpp andra skivor brända från den tjeckiska hockey.

French kommer också att rådgöra med Jágrovým attacker från den bakre fjädringen. Spelet i den numeriska fördelen fungerade inte för mycket. Svår uppgift var målvakt Ondrej Pavelec, som var tvungen att vara försiktig när sällsynta kontringar en motståndare.

Den träffande sammanfattade inledande tjugo minuter, en av fläktarna i magen trångt O2 arena, “Holomajzna!”

I början av den andra Men tjeckerna gjorde slutligen poäng. Försvararen Ondrej Nemec skott från blå linjen och pucken föll bakom Hardy. Ett bra jobb med screening gjort Hertl, strax innan arbetet kan skrynkla att spela det tjeckiska laget uppskattar.

I 27.minuter in i första brunnen spelar Robin lurade pinne och sedan slå igen genom blå Vladimir Sobotka, återigen, Hardy haft svårare på grund av den tjeckiska ridå framför målområdet.

Men på mindre än två minuter att komma till målskillnaden franska en. Efter turbulensen försvars hade utrymme att skjuta Kevin Hecquefeuille och lurade pucken under den övre baren. Pavelec kunde knappt göra någonting.

Fransmännen var mycket irritation efter slagsmål efter ett stopp av lek, försvara sin målvakt. Och när de gick till den unge mannen Simon kom Jagr för att försvara honom. Det var en röra med en tidigare Dallas lagkamrat.Antoine Roussel precis som utlovat, ville tjeckiska stjärnratten.

I början av den tredje perioden var mycket mer dramatisk, eftersom den franska fick en favorit under tryck och Pavelec levde med lite tur stor chans Damien Raux.

Frälsaren återigen blev känd spelare nummer 68 skott Cobbler Hardy keeper kunde inte hålla och efter en gratis skiva nådde Jagr gjorde, och även om det hängde en fransk rival.

tjecker är mycket lättad. Dessutom, strax efter att han lagt till en solo försvarare Hertlová tysk som visade att efter en hård attack från den andra delen av böterna.

franska motstånds upplöstes slutligen. Confidence uppmuntrade fortfarande omvandlas power play, gjorde också tecknat Roman Cervenka.

End bra, allt bra.Hemmalaget måste också följa den tredje tredjeplatsen på fredagen när man spelar från 16.15 med Österrike.