Ian March 13, 2019

Som alltid var det inte utan överraskningar. “Krasnodar” i inbyggda väggar kunde inte övervinna “Orenburg”. Resten av ledarna tog tre poäng, så det fanns inga speciella förändringar i topp fem. Av de utomstående fick den viktigaste segern Samara Krylya Sovetov, som stärktes bra under vinterns lågsäsong och förbättrade sina ställningstaganden. Resten av laget, stängning av positionerna, lämnades utan poäng.

Hjälten av turnén

Försvarare av “Spartacus” George Jikia. Inte bara gjorde han det vinnande målet i derby mot Dynamo, han lät inte rundan flyga in i sitt eget nät i slutet av mötet och knackade honom ut från bandet. I slutändan ställde Dynamo en riktig hög på porten av Oleg Kononovs lag och var tvungen att jämföra poängen, men … Spartak tack vare en liten fis och tvärstång kunde få tre poäng. Det finns dock också nackdelar – i nästa match mot Zenit kommer de röda och vita inte att kunna hjälpa Zé Luis och Ayaz Guliyev, som klämde extra gula kort och diskvalificeras nu.

Oorganiserad turné

Överraskning i Krasnodar, resten av ledarna tar deras

Inte alla kunde se samma vinnande mål för George Djikia från stadionens stadion. Nära “Arena Khimki” samlades en lång rad. Som ett resultat fick endast 14.674 åskådare till stadion. Vissa tålde inte en noggrann inspektion och andra formaliteter och vände sig om och lämnade. Någon lydnad lydde stewardsna och polisen. Som ett resultat – många missnöjda och missade ett mål från Jikia i den 16: e minuten. Vem är skyldig, vem har rätt, det är inte för oss att döma.

“Zenit” kunde få tre poäng i en match med “Ufa”, saknar den första. Alla tre målen träffades om 10 minuter. Ett utmärkt spel demonstrerades av Emiliano Rigoni, som gjorde ett mål och en hjälp. Det är tack vare det argentinska laget Sergei Semak, som inte ens hade tre dagar att återhämta sig från spelet med “Villarreal”, fortsätter att leda med självförtroende. Det bör noteras, och målet för Serdar Azmun, som har scorat i fyra matcher i rad. Den bästa överföringen av vintern, inte annars. Förresten, trots det spanska lagets nederlag i Europa League, såg matchen på Gazprom Arena 42.464 åskådare.