Ian December 2, 2018

Under två dagar levde fans av engelsk fotboll från hela världen i väntan på ett mirakel efter att media rapporterade om den personliga helikopterns krasch av ägaren till Leicester City, Vishaya Srivaddanaprabhi, men miraklet hände inte. Fox-pressens tjänst, gnidande tårar från ögonen, rullade i hagel, skrev texten som Vishay, för vilken Leicester inte var bara en leksak, men ett riktigt hjärnbarn, kraschade den 27 oktober som en följd av en helikopterkrasch.

Mannen som gav världen den coolaste och snällaste fotbollsförståelsen år 2016 dog vid 60 års ålder, eftersom den svåra svansrotorn misslyckades, och fordonet började snurra runt sin axel och kollapsade sedan in i parkeringsplatsen. Filmen från scenen var verkligen skrämmande – många tyckte om det värsta resultatet att Vishai var ombord på helikoptern i det ögonblicket.
Lyckligtvis var Claude Puel och Vishaya barn inte ombord

Många brittiska publikationer sprider först de uppgifter som vid tiden för hösten i helikoptern var huvudledare för Leicester Claude Puel. Det faktum att den franska mentorns kommentar efter matchen inte brände till elden, men efter en tid rapporterade media att den tidigare Southampton-mentorn inte befann sig i helikoptern vid kraschtiden. Sedan började de brittiska tabloiderna skriva om det faktum att sonen och dottern Vishay var ombord, men denna information var snart tillbakavisad.

Kanske den bästa klubbägaren i historien om Premier League.

Fans av “Lester” med ett sjunkande hjärta tryckte hela tiden på F5-tangenten för att inte missa den senaste informationen – var och en hoppades på ett mirakel, att en lycklig händelse skulle störa i frågan. Tyvärr blev det lyckliga tillfället inte hänt – den 60-årige affärsman Vishay kraschade och tog med sig till den bästa världen alla de coola metamorfoserna som skedde med “rävarna” i 8 år att hitta den thailändska ägaren vid den engelska klubben. Vishay var ett av de rikaste människorna i sitt hemland Thailand, som gjorde en förmögenhet i King Power Duty Free-kedjan av butiker. Det är faktiskt inte nödvändigt att förklara varför Leicester Stadium kallas “King Power”.