Ian March 26, 2018

Två mål till oväntade framgången för co Aleksej Kaljuzjnij. Förutom amerikaner är förmodligen den mest sorgsna Slovakien, för vilka detta är en annan stor komplikation i kampen om kvartsfinal.

USA efter en överraskning triumf över Ryssland fortsatte i början av dagens match tal självförtroende spel, men en betydande tio minuters angrepp på mål inte vända. Möjligheter Krug, Hendricks och Sexton hindra den kanadensiska födda i den vitryska målet Lalande, som en gång hade på linjen och ersätta lagkamrat försvar.

“Tills den andra perioden som vi inte kunde komma in i spelet. Fram till dess hade vi Lalande, som med tiden tog stora insatser “, säger amerikanska tränare Dave Lewis Vitryssland.

Efter att USA är fångad i sin egen fälla fel i försvaret.Motståndaren är bokstavligen förstörde en snabb motattack. Galus på 32 minuter, hängs upp efter en läcka från högerkanten i det övre högra hörnet, och redan under 110 sekunder det perfekt härmade Volkov. Och för det tredje mål föll efter exakt samma snabba motverkan från höger, bara för att övervinna Kitarov Campbell behövde två försök.

“Under den andra perioden gjorde misstag i försvaret och vi kunde dra nytta av dem. Men det var inte det faktum att USA var svag i försvar, vi var bara starkare i attack “, säger vitryska anfallaren Sergei Kostitsyn.

Även Nelson före utgången av den andra delen efter ett vackert samspel med Eichl minskade Vitryssland motverkas att komma in på sista tredjedelen på power play 5-3 tack Kaljužného vars pass framför mål knackade in i hans eget nät Smith.Det var klart att amerikanerna inte redan hade en omsättning. Krug i numerisk fördel även tappade en bomb, men Kaljužnyj från en annan solo fly sitt andra mål bekräftade historiska prestation.

“I början var bra från vår sida, men vi blev inte chanser. Sedan låter vi dem spela. Vi gjorde några misstag i offensiv zon, de kom in outnumbered och kunde dra fördel “, säger amerikanska anfallaren Jack Eichel, vars lag kan vinna evenemanget för första gången sedan 1939 att vinna VM fyra raka matcher.