Ian March 13, 2019

Straffrundvisning

I Grozny var Akhmat och Ural bundna. Allt vad som helst, men frågor uppstår på grund av ett straff på gästernas portar. Med poängen 0: 1, föll mittfältaren i laget från Jekaterinburg, El Kabir, i straff efter en kollision med en motståndare och avsiktligt knackade bollen med handen. Uppenbarligen trodde han att domaren Pavel Kukuyan från Sochi borde ha beställt en frispark till förmån för sitt lag, men det hände inte. Alla blev förvånade över denna utveckling, även kommentaren. En konstig, rolig och samtidigt rolig episod.

Bekim Balayi genomförde en straffspark i Ural-målet och gjorde sitt första mål i den nuvarande RPL-säsongen.

“Nezhdanchik” turné

Han stängde programmet för den 19: e rundduellen i Krasnodar, där den lokala eponymiska klubben var värd för Orenburg. I närvaro av 16 367 åskådare kunde värdarna inte vinna seger. Krasnodar gjorde inte straff, misslyckades med att inse många chanser, men missade så småningom den 89: e från Oievole, som gjorde det vackraste målet med en häl. Det var en underbar och underhållande match!

Krasnodar Mentor Murad Musayev noterade att det var omöjligt att ge initiativet till motståndaren. Laget ville rädda sig lite före det viktigaste spelet i Europa League, men detta resulterade i förlusten av de viktigaste punkterna. Nu är tjurarna fem poäng bakom ledande Zenith.

Dessutom har “Krasnodar” etablerat en klubbreklam. Southerners kan inte vinna nio officiella spel i rad. Detta har inte hänt tidigare. Den sista segern är daterad den 2 december då Krasnodar slog Ural (2: 0). Det återstår att hoppas att den första victoria år 2019 kommer bara till det viktigaste mötet med Valencia i Europa League.