Ian March 13, 2019

Fedor Smolov gjorde slutligen poäng. Lokomotiv framåt, som inte slog motståndarnas mål från november, gjorde ett fenomenalt solo-pass i stil med Lionel Messi och slog porten till Anji. Innan detta noterade Smolov också en strålande överföring av mätare med 60, vilket avslutades av ett mål av Jefferson Farfan. Den säkra segern i avdelningarna för Yury Semin uppkallad efter Fyodor Smolov, som lämnar Loko i striden för de bästa platserna.

Turn nederlag

Båda matcherna på lördag slutade med stora hemvinster. CSKA efter nederlag Arsenal rehabiliterades före fansen i ett hemspel med Rubin. Exakta strejker av Takuma Nishimura (förresten, Japans första mål i RPL), Fyodor Chalov och Yaki Biyol tog en säker seger till laget av Viktor Goncharenko. Om, efter den sista matchen, sade armétränaren att han inte behövde en sådan CSKA, vad behöver du för en sådan CSKA, Viktor Mikhailovich?

I ett annat spel bröt “Sovjetens vingar” “Yenisei”. Miodrag Bozovics lag skickade fyra obesvarade mål in på nätet av motståndarens mål. Observera att två av dem blev poäng från straff. Tre poäng gjorde det möjligt för samaraner att avsevärt förbättra sina ställningstaganden – nu skiljer sig bara två poäng från den hälsosamma 12: e platsen.

Turneringsrekord

Segern över Rubin var för CSKA den 50: e krossningen i Ryska mästerskapets historia. Det här är den bästa indikatorn bland alla RPL-team. För det andra är Spartak, med 48 segrar med en skillnad på tre eller flera mål.

Tour syndrom

“Rostov” kan inte vinna redan i sju matcher i rad. Vid den här tiden kunde laget av Valery Karpin i sin egen stadion med nästan 26 tusen fans inte göra Tula “Arsenal”. Men inte missad. Således har Rostov i de sista sju matcherna i RPL fem drag och två förluster. Men “Arsenal” våren lycklig. Efter segern över CSKA (2: 0) en rita med Rostovites. En bra start för laget av Igor Cherevchenko. Fyra poäng och nollmål som ges i spel mot CSKA och Rostov är värda mycket.